Persoonlijk advies
Offerte op maat
Één aanspreekpunt
Eigen showroom
Carport-2

Carport hoekig

Het gehele jaar heb je profijt van een hoekige carport naast je huis. In de herfst en de winter staat je auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. In de lente en in de zomer is je auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels.

Ervaar het gemak van een hoekige carport

Nooit meer door de regen rennen naar je auto om vervolgens met moeite je paraplu dicht te klappen. Nooit meer vogelpoep op je net gewassen auto. Ervaar het gemak van een Verasol carport.

De carport is gemakkelijk los te plaatsen, zonder bouwkundige aanpassingen aan je woning. De carport kun je zelf installeren met het bouwpakket of je kunt het overlaten aan de experts van Jonker Veranda's.

Verschillende maatvoeringen carports

Naast de keuze uit een vlakke dakconstructie kun je ook voor een gebogen of hoekige dakconstructie kiezen. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl. Deze carports zijn ook verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Het verschil tussen een gebogen carport, een hoekige carport en een vlakke carport zit hem in de dakconstructie. Een gebogen carportloopt rond af, terwijl eenhoekige carportschuin naar beneden afloopt. Een vlakke carport heeft een vlak dak dat niet afloopt. Tevens is een carport multifunctioneel en ook als overkapping geschikt voor je terras of zwembad.

Afspraak inplannen Offerte aanvragen
Carport-2

Interesse in een Carport hoekig?

Je kunt een telefonische afspraak inplannen of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.