Persoonlijk advies
Offerte op maat
Één aanspreekpunt
Eigen showroom

Houten overkapping

Wij leveren houten veranda’s van het Nederlandse merk Pext. De houtkwaliteiten waarmee wij werken zijn Douglas en Lariks. Het uitgebreide assortiment van Pext bestaat onder andere uit houten (solar) veranda’s, dubbele carports en losse dakpakketen. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig. Daarbij kun je rekenen op aantrekkelijke prijzen, snelle leveringen en lange garantietermijnen.

no-pt

Duurzaam

Het dak van de Pext veranda bestaat uit duurzame aluminium beglazingsprofielen voorzien van rubber, waarin we voor jou de polycarbonaat of glazen platen monteren. Voor een extra luxe uitstraling heb je ook de keuze uit een model met aluminium sierkliklijsten. Deze sierkliklijsten dekken de profielen en schroeven af en zijn verkrijgbaar in de kleuren blank aluminium, antraciet of gebroken wit.

 

Kwaliteit en vakmanschap

Een overkapping is een investering waar je veel plezier van hebt en die een meerwaarde voor jouw woning is. Daarom is het belangrijk dat je een betrouwbare leverancier kiest die kwaliteit levert. Wanneer je kiest voor Jonker Veranda's, Zonwering en Tuinkamers, ben je hiervan verzekerd. Onze adviseurs zitten al jaren in het vak en weten exact wat er mogelijk is. We werken met een vast team van monteurs. Daardoor kunnen we garanderen dat de plaatsing van jouw veranda, tuinkamer of zonwering met de grootste zorg en het grootste vakmanschap wordt uitgevoerd.

project_tuinkamer-smal_01_jonker-verandas

Voor een vakkundige montage ga je naar Jonker

Afspraak inplannen