Persoonlijk advies
Offerte op maat
Één aanspreekpunt
Eigen showroom

De terras­overkappingen van Jonker

Haal het maximale uit jouw tuin en terras met een terrasoverkapping van Jonker. We denken met je mee en maken de overkapping helemaal naar jouw wens. Natuurlijk verzorgen wij ook de vakkundige plaatsing, zodat jij zorgeloos kunt genieten. Je kunt jouw droomveranda altijd op een later moment nog uitbreiden met glazen schuifwanden, zonwering of andere accessoires. 

Een lekker breed aanbod veranda's en overkappingen

Met een veranda van aluminium of hout kun je het hele jaar door comfortabel van het buitenleven genieten zonder dat het slechte weer roet in het kan eten gooien. Onder een terrasoverkapping ben je namelijk beter beschut tegen wind en regen, maar ook tegen de felle zon. Daarnaast breid je met een veranda jouw leefruimte uit en creëer je een warme en gezellige sfeer in jouw tuin.

Veranda op maat

Alle terrasoverkappingen zijn bij Jonker Veranda's, Zonwering en Tuinkamers op maat verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat de afmetingen goed in jouw tuin passen. Daarnaast heb je de mogelijkheid deze zelf samen te stellen en kun je kiezen om de overkapping uit te breiden met glazen schuifwanden en bijvoorbeeldverandazonwering of zonnepanelen. Ook kun je kiezen of je deveranda aan huiswilt plaatsen of dat je voor een vrijstaande veranda gaat. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Breid uit tot tuinkamer

Door een glazen wand toe te voegen, creëer je eentuinkamer. Dankzij deze glazen schuifwanden kun je altijd gebruik maken van jouw veranda, of het nu goed of slecht weer is. Bij slecht weer houd je de glasschuifwand namelijk dicht, maar bij mooi weer schuif je hem dankzij het soepele railsysteem zo open. Zo ontstaat er een multifunctionele ruimte waar je het hele jaar gebruik van kunt maken.

Een ander voordeel is dat de warmte van binnenshuis beter blijft hangen en minder snel ontsnapt dankzij de glazen schuifwanden in je veranda. Dit is niet alleen voordelig voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Het glas houdt de ruimte licht en ruimtelijk.

Aluminium of hout?

De keuze voor aluminium of hout hangt af van jouw wensen en persoonlijke stijl. Aluminium wordt niet aangetast door vocht of uv-straling en heeft zeer weinig onderhoud nodig. Het gaat tevens lang mee en geeft een luxe uitstraling. Het is ook een sterk materiaal, dus er zijn grote overspanningen mogelijk. Duurzaam hout daarentegen geeft de overkapping een landelijke, robuuste, natuurlijke uitstraling en geeft een warme sfeer. Het is een levend materiaal: het hout vergrijst naar verloop van tijd.

Veranda kopen

Wil je ook langer van het buitenleven kunnen genieten? Kom dan naar ons en wij helpen je graag verder. Bij ons kun je jouw veranda op maat laten samenstellen en wordt deze, indien gewenst, geleverd inclusief montage. Zo hoeven jouw buitenplannen nooit meer in het water te vallen.

Afspraak inplannen Offerte aanvragen
schuiframen06-jonkerverandas

Extra verkoeling met schuiframen  

Kies je voor een Verasol Profiline met glasdak? Dan is het mogelijk om schuiframen te plaatsen in het dak. Dit zijn panelen die je eenvoudig open kunt schuiven, zodat je de veranda of tuinkamer nog makkelijker koel kunt houden. Een uniek product van Jonker, dat volledig naar jouw wens wordt samengesteld.

Meer informatie

Kwaliteit en vakmanschap

Een overkapping is een investering waar je veel plezier van hebt en die een meerwaarde voor jouw woning is. Daarom is het belangrijk dat je een betrouwbare leverancier kiest die kwaliteit levert. Wanneer je kiest voor Jonker Veranda's, Zonwering en Tuinkamers, ben je hiervan verzekerd. Onze adviseurs zitten al jaren in het vak en weten exact wat er mogelijk is. We werken met een vast team van monteurs. Daardoor kunnen we garanderen dat de plaatsing van jouw veranda, tuinkamer of zonwering met de grootste zorg en het grootste vakmanschap wordt uitgevoerd.

project_tuinkamer-smal_01_jonker-verandas

Voor een vakkundige montage ga je naar Jonker

Afspraak inplannen