Persoonlijk advies
Offerte op maat
Één aanspreekpunt
Eigen showroom
03-tuinkamer_jonker-verandas

De tuinkamer: een verlengstuk van jouw woonkamer

Met een tuinkamer kun je van het vroege voorjaar tot de late herfst genieten van jouw terrasoverkapping. Dankzij de (glazen) wanden ben je beschermd tegen de weersinvloeden en kun je toch optimaal profiteren van jouw tuin en het buitenleven. Wij bieden tuinkamers van hout en aluminium met diverse glassystemen, zoals glazen schuifwanden of een steellook schuifwand. Heb je al een overkapping en wil je deze uitbreiden tot tuinkamer? Ook dat kan bij Jonker!

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een veranda met glazen schuifwanden en/of aluminium kozoijnen en zijwanden. Het is een heerlijke leefruimte waar je van het vroege voorjaar tot de late herfst gebruik van kunt maken. Bij regen of wind schuif je de wanden dicht en zit je beschut tegen de weersinvloeden. Bij mooi weer open je de wanden voor een verkoelend briesje. Het beste van twee werelden!

Bij Jonker kun je jouw complete tuinkamer laten samenstellen. Heb je al een veranda? Dan kun je deze bij ons uitbreiden tot tuinkamer. Wij hebben een groot assortiment glazen schuifwanden, aluminium kozijnen en rabat zijwanden.

Zonwering in jouw tuinkamer

Natuurlijk kun je jouw tuinkamer ook uitbreiden met verandazonwering, zodat je ook als de temperaturen oplopen nog comfortabel in de tuinkamer kunt verblijven. Je kunt kiezen uit onderdakzonwering, bovendakzonwering of screens.

Tuinkamer aan huis

Ga je voor een tuinkamer aan huis? Dan heb je het voordeel dat je jouw leefruimte vergroot. Je zult ervaren dat de tuinkamer al snel gaat fungeren als 'zomerhuiskamer'! Daarnaast bespaar je 's winters op de energiekosten, doordat de warmte van binnen minder makkelijk ontstapt omdat de achterdeur uitkomt in de tuinkamer.

Afspraak inplannen Offerte aanvragen

Uw tuinkamer in 3 makkelijke stappen

Stap 1. Kies een veranda.

We hebben aluminium veranda's, houten veranda's en solar veranda's.

Stap 2. Kies de zijwanden. 

Je hebt keuze uit een rabat zijwand, een glazen schuifwand, aluminium kozijn of steel look wand.

Stap 3. Kies de wanden voor de voorzijde

Ga je voor een glazen schuifwand of steel look schuifwand?

10-tuinkamer_jonker-verandas
01_houten-tuinkamer_project_jonkerverandas
12-tuinkamer_jonker-verandas
schuiframen06-jonkerverandas

Extra verkoeling met schuiframen  

Kies je voor een Verasol Profiline met glasdak? Dan is het mogelijk om schuiframen te plaatsen in het dak. Dit zijn panelen die je eenvoudig open kunt schuiven, zodat je de veranda of tuinkamer nog makkelijker koel kunt houden. Een uniek product van Jonker, dat volledig naar jouw wens wordt samengesteld.

Meer informatie

Kwaliteit en vakmanschap

Een overkapping is een investering waar je veel plezier van hebt en die een meerwaarde voor jouw woning is. Daarom is het belangrijk dat je een betrouwbare leverancier kiest die kwaliteit levert. Wanneer je kiest voor Jonker Veranda's, Zonwering en Tuinkamers, ben je hiervan verzekerd. Onze adviseurs zitten al jaren in het vak en weten exact wat er mogelijk is. We werken met een vast team van monteurs. Daardoor kunnen we garanderen dat de plaatsing van jouw veranda, tuinkamer of zonwering met de grootste zorg en het grootste vakmanschap wordt uitgevoerd.

project_tuinkamer-smal_01_jonker-verandas

Voor een vakkundige montage ga je naar Jonker

Afspraak inplannen