Persoonlijk advies
Offerte op maat
Één aanspreekpunt
Eigen showroom
Lichtstraten overkapping

Lichtstraten

Met een lichtstraat in de overkapping voeg je veel natuurlijk licht toe. Extra licht vergroot jouw woongenot en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Een donkere overkapping verandert zo in een lichte en comfortabele ruimte. De overkapping oogt direct ruimer. Jonker Veranda’s, Zonwering en Tuinkamers heeft drie types lichtstraten: een lessenaardak, zadeldak en daklicht.

Welke lichtstraat kies jij?

Wij kunnen Douglas houten veranda's uitbreiden met een lichstraat. Deze maken we uiteraard van hetzelfde materiaal als de overkapping, zodat er geen kleurverschil ontstaat. We werken met de lichtstraten van Pext. Je kunt kiezen uit een geïsoleerd of ongeïsoleerd lessenaarsdak, daklicht of zadeldak.

Lessenaardak of daklicht
De lessenaardak en het daklicht zijn twee lichtstraten die onder een hoek van tien graden aflopen aan een zijde. Het verschil tussen deze twee lichtstraten is dat een daklicht slechts een glazen ruit heeft, waar een lessenaardak minimaal twee glazen ruiten heeft.

Zadeldak
Een zadeldak bestaat uit twee aflopende zijden, beide onder een hoek van tien graden. Een lichtstraat zadeldak bestaat dus te allen tijde uit een even aantal glazen ruiten.

Zonwerend glas
Als extra toevoeging kun je ook voor zonwerend glas in je lichtstraat kiezen. Zonwerend glas vermindert de warmte van de zon onder je overkapping, zonder dat je licht verliest. Het resultaat is een comfortabele en prettige leefomgeving.

Afspraak inplannen Offerte aanvragen
onderaanzicht-lessenaarsdak-jonker-verandas
douglas-lichtstraat-zadeldak-jonker-verandas
pext-lichtstraat-zadeldak-terrasoverkapping-jonker-verandas
Lichtstraten overkapping

Interesse in een Lichtstraten?

Je kunt een telefonische afspraak inplannen of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.