Persoonlijk advies
Offerte op maat
Één aanspreekpunt
Eigen showroom
Glazen-veranda-Jonker-Verandas-768x576

Glazen veranda

Ben je op zoek naar een glazen veranda? Dan ben je bij Jonker Veranda’s aan het goede adres. Wij hebben namelijk volop fraaie glazen veranda’s in ons assortiment. Hiermee creëer je extra lichte leefruimte én behoud je de natuurlijke lichtinval in je woning.

Langer genieten van het buitenleven met een glazen veranda

Met een veranda wordt het buiten zijn nog aantrekkelijker omdat het mogelijk wordt om langer te genieten van het buiten zijn. Daarnaast vervaagt de grens tussen binnen en buiten en geeft een veranda meer ruimte om te leven. Met een glazen veranda op maat wordt de scheiding tussen binnen en buiten nog kleiner. Dit komt door de grote hoeveelheid lichtinval die door het glazen dak naar binnen valt.

Veranda met glazen schuifwanden

Wil je je veranda af kunnen sluiten? Ga dan voor glazen schuifwanden. Deze schuifwanden sluiten perfect aan op de veranda’s van Verasol en bieden de mogelijkheid om je veranda wind- en waterdicht af te sluiten. Omdat de wanden van glas zijn, blijf je kunnen genieten van een maximaal doorzicht. Hierdoor gaat het open effect niet verloren, maar kun je wel optimaal van je veranda genieten. Op die manier creëer je een tuinkamer bij jou thuis. Met glazen schuifwanden drink je nog vroeger in het het seizoen jouw kopje koffie onder je veranda.

Ga met onze experts in gesprek

Heb je interesse in de glazen Verasol veranda van Jonker Veranda’s? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met een passend advies zodat je de juiste veranda uitkiest, geheel in lijn met jouw stijl, budget en tuin. Maatwerk komen wij altijd thuis opmeten, zodat jouw veranda met glazen schuifwanden in jouw perfecte plaatje past. Maak ook gerust een afspraak in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak inplannen Offerte aanvragen
PHOTO-2023-01-18-12-29-35-1024x768
Steellook-buitendeur_Jonker-Verandas1
Steellook-buitendeur_Jonker-Verandas4-768x576
Steellook-buitendeur_Jonker-Verandas2-768x576
PHOTO-2023-02-16-08-51-18-1024x768
Tuinkamer-5
highline-cube_inspiratie-2-768x480

Interesse in een Glazen veranda?

Je kunt een telefonische afspraak inplannen of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.