Persoonlijk advies
Offerte op maat
Één aanspreekpunt
Eigen showroom
Keyelement-tuinkamers_jonkerverandas

Tuinkamer aan huis

Bij Jonker veranda’s vind je een breed assortiment aan tuinkamers. Met een tuinkamer aan huis kun jij het hele jaar door genieten van het buitenleven en ben je beschermd tegen de verschillende weersinvloeden. Zo kun je optimaal profiteren van je tuin en het buitenleven. Jonker Veranda’s levert tuinkamers op maat en hierdoor kun je kiezen uit verschillende opties en extra’s.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een eigenlijk een veranda of overkapping, maar dan met wanden. Dit betekent dat een tuinkamer volledig afgesloten kan worden. Meestal beschikt een tuinkamer over glasschuifwanden. Dit soort wanden zijn ideaal, want bij mooi weer schuif je ze zo open. Daarnaast behoudt de tuinkamer hierdoor ook een open karakter. Door de glazen tuinkamer aan huis te plaatsen, wordt extra leefruimte gecreëerd.

Aluminium tuinkamer

De tuinkamers van Jonker Veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn van het merk Verasol. De aluminium tuinkamers worden standaard uitgevoerd met glasschuifwanden en schuifdeuren. De deuren zijn volledig afsluitbaar met een cilinderslot. Hierdoor zijn je spullen altijd veilig opgeborgen. Het glas bestaat uit 10 mm dik veiligheidsglas en zorgt voor maximaal doorzicht. Hierdoor ben je beschermd tegen de weersinvloeden, maar behoud je ook maximaal contact met je tuin. De glazen schuifwanden zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar.

Tuinkamer aan huis of vrijstaande tuinkamer

Naast een tuinkamer aan huis is het ook mogelijk om een vrijstaande tuinkamer te laten plaatsen. Het verschil is dat een vrijstaande tuinkamer ergens anders in de tuin geplaatst wordt. Maar het grootste verschil is dat een vrijstaande tuinkamer gebouwd moet worden met vier wanden, terwijl een tuinkamer aan huis tegen de gevel gebouw wordt. Het voordeel van een tuinkamer aan huis is dat je direct vanuit de keuken of woonkamer de tuinkamer in kunt lopen, terwijl je voor een vrijstaande kamer eerst je tuin door moet.

Tuinkamer aan huis van Jonker Veranda’s

Nieuwsgierig geworden naar de Verasol tuinkamers van Jonker Veranda’s? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met een passend advies zodat je de juiste tuinkamer aan huis, passend bij je stijl, budget en tuin, uitkiest. Maatwerk komen wij altijd thuis opmeten.

Afspraak inplannen Offerte aanvragen
highline-cube_inspiratie-2-768x480
Tuinkamer-5
Aluminium-3
Tuinkamer-4

Interesse in een Tuinkamer aan huis?

Je kunt een telefonische afspraak inplannen of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.